更深入地了解我们

Online Data Analyst

E-Commerce Utrecht Full-time Netherlands

Vacatureomschrijving

Ben jij een data wizard met een passie voor het ontrafelen van complexe datasets? We zijn op zoek naar een gedreven Online Data Analyst die ons team komt versterken. In deze rol zul je ondersteuning bieden bij een breed scala aan data analyses, waarbij je grote hoeveelheden interne en externe data gebruikt om inzichten te genereren en de verkoopresultaten te verbeteren van de webshop en onze online campagnes.
 
Jouw verantwoordelijkheden:
 

  • Opstellen van dashboards op basis van interne en externe data, waaronder verkoopgegevens, productinformatie, digitale platformstatistieken, marktdata en meer.
  • Uitvoeren van zowel terugkerende standaardanalyses als ad-hoc onderzoeken om de prestaties van productcategorieën, klantensegmenten, webshops en online campagnes te begrijpen en te verbeteren.
  • Fungeren als een pionier binnen het (Digital) Sales team en te begeleiden bij het correct en efficiënt gebruik van beschikbare dashboards en tools voor zelfstandige data-analyses.
  • Het eerste aanspreekpunt zijn binnen het team voor vragen met betrekking tot data, rapportage en tools, waarbij je proactief oplossingen biedt en kennis deelt.

Functie-eisen

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij JDE. Onze medewerkers inspireren al meer dan 265 jaar de internationale koffiewereld. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij hechten waarde aan een sterke overtuiging en moedigen je aan je mening te geven. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar jij kan groeien zoals jij dat wilt. 

Voor de positie van Online Data Analyst zoeken we iemand met de volgende vaardigheden en ervaring:

  • Een afgerond opleiding op hbo of wo niveau;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Ervaring met data-analyse en relevante tooling (Salesforce, Power BI)
  • Analytisch en commercieel;
  • Je krijgt energie van het aanzetten tot veranderingen die bijdragen aan betere (verkoopresultaten).

Aanvullende informatie

Het is verrassend wat er allemaal kan gebeuren door een kopje koffie. Bij Jacobs Douwe Egberts, hebben we er onze missie van gemaakt om dit uit te zoeken. Als projectleider kan jij impact maken door hier onderdeel van te zijn. Onze mensen zijn hier sinds dag een mee bezig en we zijn er dan ook trots op dat we samen iedere dag een rol mogen spelen in de levens van miljoenen mensen met onder andere onze sterke merken als Douwe Egberts, L’OR, SENSEO®, Pickwick, Piazza D’Oro, Jacobs, Tassimo, Moccona, Kenco, Pilao en Gevali. Ons koffie- en theeportfolio is verkrijgbaar in meer dan 100 landen. We geloven er in dat iedereen de koffie verdient waar hij of zij zo van houdt, wie je ook bent, waar je ook woont of hoe je het drinkt! Kortom: “A coffee for every cup”.

Jacobs Douwe Egberts (JDE) Professional levert koffie- en theeconcepten aan kantoren, overheidsinstellingen, horeca en hospitality, kortom alle instellingen buiten het supermarktkanaal. Vanuit onze ondernemerschap, kennis en rijke traditie zijn wij een strategische partner voor onze klanten en denken wij op creatieve en innovatieve wijze met hen mee over unieke koffie- en theeconcepten. Op deze manier leveren we bij verschillende klanten een bijdrage aan hun doelstellingen op gebied van duurzaam ondernemen en medewerkerstevredenheid.

Arbeidsvoorwaarden

Als je bij ons werkt, maak je impact in een dynamische en ambitieuze omgeving. We werken als team, vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde collega’s in een innovatieve omgeving. Iedereen is erop gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet, wordt opgemerkt.

Bij JDE krijg je een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden passend bij deze rol, waaronder:

  • 25 vakantiedagen én 12 ADV dagen
  • Een salaris van min €4098 en max €6595 bruto per maand obv 40 uur
  • Goede pensioenregeling
  • Korting op de producten van JDE
  • Volledige OV-vergoeding van en naar je werk

Voor ons maakt het niet uit wie je bent, waar je vandaan komt, hoe je je leven leidt of hoe je je koffie drinkt. Wij vinden het belangrijk dat JDE een organisatie is waar iedereen kan bijdragen, groeien en ontwikkelen. Elk land, iedere cultuur en elk individu heeft een uniek verhaal waar we naar luisteren. Door met diverse collega’s samen te werken binnen een inclusieve cultuur lukt het ons iedereen welkom te heten in de wereld van koffie en thee.

Ben je geïnteresseerd in deze vacature, dan kun je jouw motivatiebrief richten aan Anouk van der Schaar, Talent Acquisition Specialist. 

Je kunt voor deze vacature solliciteren tot 9 mei.
In de week van 13 mei vinden de eerste gesprekken plaats. 
In de week van 27 mei vinden de tweede gesprekken plaats.

Intern is de naam van deze functie PIA Digital Sales

Een online assessment en een Pre-Employment Screening maken onderdeel uit van de procedure.